Vype | Logic | MyBlu | Hexa
Gratis PostNL verzending vanaf €20,-
Betaal veilig & makkelijk via iDEAL

Vype Pod systemen & Navulling

Binnenkort

Vype ePen 3 POD e-sigaret starterset Tobacco

Eenvoudige POD E-sigaret met 2 voorgevulde Vype ePen 3 PODs in de verpakking. De PODs hebben een nicotinegehalte van 12 mg/ml met de smaak tabak.
€0,00
Binnenkort

Vype ePen 3 POD e-sigaret starterset Black Tobacco

Eenvoudige POD E-sigaret met 2 voorgevulde Vype ePen 3 PODs in de verpakking. De PODs hebben een nicotinegehalte van 12 mg/ml met de smaak tabak.
€0,00
Binnenkort

Vype ePen 3 POD e-sigaret starterset Menthol

Eenvoudige POD E-sigaret met 2 voorgevulde Vype ePen 3 PODs in de verpakking. De PODs hebben een nicotinegehalte van 12 mg/ml met de smaak menthol.
€0,00

Vype ePen 3 POD Device

Losse batterij geschikt voor Vype ePen 3 POD's. Dit wordt ook wel 'device' genoemd. Inclusief USB laadkabel. Set is exclusief POD cartridges.
€24,95

Vype ePen 3 POD Device laadkabel

USB oplaadkabel geschikt voor Vype ePen 3 batterij/device.
€7,50

Vype ePod POD Device

Losse batterij geschikt voor Vype ePod POD's. Dit wordt ook wel 'device' genoemd. Inclusief USB laadkabel. Set is exclusief POD cartridges.
€29,95

Vype ePod POD device laadkabel

Oplaadkabel specifiek geschikt voor Vype ePod batterij/device.
€7,95

Vype Rich Tobacco ePen 3 POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met tabaksmaak. Geschikt voor het Vype ePen 3 POD Systeem. Verkrijgbaar in de nicotinegehaltes: 6, 12 en 18 mg/ml
€6,95

Vype Crushed Mint ePen 3 POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met mintsmaak. Geschikt voor het Vype ePen 3 POD Systeem. Verkrijgbaar in de nicotinegehaltes: 0, 6, 12 en 18 mg/ml
€6,95

Vype Ripe Mango ePen 3 POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met mangosmaak. Geschikt voor het Vype ePen 3 POD Systeem.
€6,95

Vype Dark Cherry ePen 3 POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met kersensmaak. Geschikt voor het Vype ePen 3 POD Systeem. Verkrijgbaar in de nicotinegehaltes: 0, 6, 12 en 18 mg/ml
€6,95

Vype Infused Vanilla ePen 3 POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met vanillesmaak. Geschikt voor het Vype ePen 3 POD Systeem.
€6,95

Vype Green Apple ePen 3 POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met groene appelsmaak. Geschikt voor het Vype ePen 3 POD Systeem. Verkrijgbaar in de nicotinegehaltes: 0, 12 en 18 mg/ml
€6,95

Vype Vanilla Medley ePod POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met vanillesmaak en een nicotine gehalte van 18mg/ml Nic Salt. Deze POD's zijn alleen geschikt voor het Vype ePod POD device.
€7,95

Vype Very Berry ePod POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met bosvruchtensmaak en een nicotine gehalte van 18mg/ml Nic Salt. Deze POD's zijn alleen geschikt voor het Vype ePod POD device.
€7,95

Vype Blond Tobacco ePod POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met tabaksmaak. en een nicotine gehalte van 18mg/ml Nic Salt. Deze POD's zijn alleen geschikt voor het Vype ePod POD device.
€7,95

Vype Chilled Mint ePod POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met mintsmaak en een nicotine gehalte van 18mg/ml Nic Salt. Deze POD's zijn alleen geschikt voor het Vype ePod POD device.
€7,95

Vype Wild Mango ePod POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met mangosmaak en een nicotine gehalte van 18mg/ml Nic Salt. Deze POD's zijn alleen geschikt voor het Vype ePod POD device.
€7,95

Vype Creamy Mint ePen 3 POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met romige mintsmaak. Geschikt voor het Vype ePen 3 POD Systeem. Verkrijgbaar in de nicotinegehaltes: 12 en 18 mg/ml
€6,95

Vype Iced Berry ePen 3 POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met munt en bessensmaak. Geschikt voor het Vype ePen 3 POD Systeem. Verkrijgbaar in de nicotinegehaltes: 12 mg/ml
€6,95

Vype Peppermint Tobacco ePen 3 POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met tabaksmaak met vleugje pepermunt. Geschikt voor het Vype ePen 3 POD Systeem. Verkrijgbaar in de nicotinegehaltes: 12 en 18 mg/ml
€6,95

Vype POD Systemen & Navulling

Vype is ontworpen door BAT, een tabaksfabrikant die ook POD e-sigaretten levert. Het zijn lekvrije systemen met keuze uit diverse smaken. Elke set wordt geleverd met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing.

Sommige merken e-sigaretten leveren alleen de batterij los. Zo'n losse batterij wordt 'device' genoemd. Bij een device dien je als gebruiker dus altijd los je POD cartridges aan te schaffen. Vype levert zowel het device alswel een klare starterset. Zo heb je keuze uit het Vype ePen 3 device of een ePen 3 starterset. Het Vype ePod systeem levert alleen het device. Hierbij schaf je dus een losse batterij aan en kun je daar losse Vype caps bij aanschaffen. Ook de caps (cartridges) zijn niet uitwisselbaar tussen deze twee types.

POD Systemen zijn eenvoudige e-sigaretten van een klein formaat. Deze e-sigaretten maken gebruik van cartridges die POD's genoemd worden. Voorgevulde POD systemen of 'gesloten' POD systemen zijn e-sigaretten waarbij de cartridge reeds door de fabrikant gevuld is met e-liquid. Deze zijn niet hervulbaar. Wanneer de e-liquid op is, dient de cartridge vervangen te worden.

Zowel de Vype ePen als de ePod zijn voorgevulde POD systemen.

POD cartridges/navullingen zijn niet uitwisselbaar met elkaar. Let daarom goed op bij het nabestellen van de POD cartridge welk merk u gebruikt. Hulp nodig bij uw keuze? Kijk op onze informatieve pagina.

 

Tip van MiniVape

Koop niet direct teveel. Test eerst of het dampen wel iets voor jou als roker zijnde iets is. Het kan zijn dat je de gekozen smaak maar niks vind. Dan kies je de volgende keer gewoon een andere smaak. Ook kan het raadzaam zijn eerst door de verschillende merken te bladeren; want zoals eerder aangegeven de POD cartridges (en dus ook de smaken) zijn niet uitwisselbaar tussen verschillende merken.

Wil je een smaak van een ander merk, dan zul je daar ook de batterij of device bij aan moeten schaffen.

 

Wat is de levensduur van het Vype device?

Een oplaadbare batterij blijft niet oneindig oplaadbaar. Dit geldt voor elk elektronisch product. De batterijen die gebruikt worden in e-sigaretten hebben maar een kleine capaciteit en zijn ook klein van formaat. Doorgaans kun je zo'n half jaar doen met een POD systeem batterij. Daarna doet de batterij het gewoon nog, alleen je zal merken dat deze steeds sneller weer opgeladen dient te worden.

Het is dan fijn dat je dan gewoon een losse batterij kunt aanschaffen.

 

Welke Vype POD navullingen zijn er?

Voor de ePen 3 zijn er de volgende smaken beschikbaar:

Voor de ePod zijn er de volgende smaken beschikbaar:

 

Hoe lang doe ik met een Vype navulling?

Navullingen worden cartridges genoemd. Het zijn de voorgevulde ampullen die je op het device klikt. De caps van Vype bevatten zo'n 2.0 ml. Dit is genoeg voor 200 hijsjes. Of je hier een hele dag mee kunt doen, is per persoon verschillend. De ene neemt langere teugen dan de ander.

Via het venster van de cap is het niveau van de e-liquid in de POD zichtbaar. Wanneer de smaak van de damp afneemt, of wanneer er een verbrande smaak ontstaat, dient de POD cartridge vervangen te worden. Dit is afhankelijk van het gebruik. De caps zijn niet navulbaar.

Als de Vype Cap uit zijn verpakking is gehaald en de rubbers zijn verwijderd, is hiermee ook meteen het vacuüm verbroken. Dit betekent dat de cap gereed is voor gebruik. Wanneer de cap langdurig niet gebruikt wordt, kan deze gaan lekken. Bewaar daarom een POD cartridge die al opengemaakt is, en niet gebruikt wordt, op zijn kop.

 

Wat is het verschil tussen de Vype ePen 3 en ePod?

Het grootste verschil zit hem in de manier van activatie. Bij de ePen 3 batterij dient er een knopje ingedrukt te zijn tijdens het inhaleren. Bij de ePod batterij kan de gebruiker gewoon inhaleren, zonder een knopje in te drukken en dan komt er direct damp vrij. Door gebruik te maken van een knopje kan de damp wat voller en warmer aan voelen.

Daarnaast hebben de twee verschillende sets ook verschil in keuze als we kijken naar de POD navullingen. Er is een verschil in aanbod qua smaken. Maar ook in nicotinegehalte verschillen de twee lijnen. De ePod is meer gericht op een alternatief van het traditionele roken en de daarbij behorende nicotineverslaving. De ePen 3 richt zich meer op het 'iets' in de handen hebben en de belevenis van het traditionele roken. Bij de ePen 3 navullingen wordt er dan ook gekozen voor lagere nicotinegehaltes dan bij de ePod.

De POD cartridges of caps zijn niet uitwisselbaar met de verschillende devices. Zo kan een POD cartridges van de ePen niet op de batterij van de ePen 3 en andersom.

 

Menthol sigaretten

Sigarettenmerken zoals Kent, Pall Mall en Lucky Strike zijn van de zelfde fabrikant als de Vype POD e-sigaret. Sinds 20 mei 2020 is het verboden om nog menthol sigaretten in de handel te brengen. POD systemen zoals Vype vallen niet onder deze regelgeving. Een product van Vype zal nooit precies de klassieke menthol sigaretten kunnen vervangen, dit omdat er echte tabak in sigaretten zit. Bij POD e-sigaretten wordt geen echte tabak gebruikt en vindt er ook geen verbranding plaats.

 

E-sigaret & Gezondheid

De Vype ePen & ePod POD e-sigaret bieden de volwassen roker een minder schadelijk alternatief aan. Dit alleen wanneer een roker zou blijven doorgaan met het gebruik van traditionele tabaksproducten. Het gebruik van e-sigaretten is minder schadelijk dan het gebruik van traditionele rookwaren. De e-sigaret is dus geen risicoloos product.

De producten van Vype zijn niet bedoeld om te worden gebruikt als product om te stoppen met roken, noch als middel ter genezing of behandeling van een nicotineverslaving (bv. stoppen met roken), ter voorkoming van hervallen of ter verlichting van symptomen van nicotineontwenning.

Indien je hulp nodig hebt bij het stoppen met roken kun je het beste een (huis)arts raadplegen.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vype | Logic | MyBlu | Hexa
Gratis PostNL verzending vanaf €20,-
Betaal veilig & makkelijk via iDEAL