Vype | Logic | MyBlu | Migo | Hexa
Gratis PostNL verzending vanaf €20,-
Betaal veilig & makkelijk via iDEAL

MyBlu POD Systemen & Navulling

MyBlu POD E-sigaret Starterset

Eenvoudige POD E-sigaret met 4 voorgevulde My Blu PODs in de verpakking. Meegeleverde PODs hebben verschillende smaken en nicotinegehalte van 18 mg/ml
€29,95

MyBlu POD Device

Losse batterij geschikt voor My Blu POD's. Dit wordt ook wel 'device' genoemd. Inclusief USB laadkabel. Set is exclusief POD cartridges.
€19,95

MyBlu Tobacco American Blend POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met tabaksmaak. Geschikt voor het MyBlu POD Systeem
€7,50

MyBlu Tobacco Roasted POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met tabaksmaak. Geschikt voor het MyBlu POD Systeem
€7,50

MyBlu Menthol POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met mentholsmaak. Geschikt voor het MyBlu POD Systeem
€7,50

MyBlu Blue Ice POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met blauwe bosbes menthol smaak. Geschikt voor het MyBlu POD Systeem
€7,50

MyBlu Green Apple POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met appelsmaak. Geschikt voor het MyBlu POD Systeem
€7,50

MyBlu Blueberry POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met blauwe bessensmaak. Geschikt voor het MyBlu POD Systeem
€7,50

MyBlu POD Systeem

MyBlu is ontworpen door Imperial Tobacco, een tabaksfabrikant die ook POD e-sigaretten levert. Het zijn lekvrije systemen met keuze uit diverse smaken. Elk product wordt geleverd met een gebruiksaanwijzing.

POD Systemen zijn eenvoudige e-sigaretten van een klein formaat. Deze e-sigaretten maken gebruik van cartridges die POD's genoemd worden. Voorgevulde POD systemen of gesloten POD systemen zijn e-sigaretten waarbij de cartridge reeds door de fabrikant gevuld is met e-liquid. Deze zijn niet hervulbaar. Wanneer de e-liquid op is, dient de cartridge vervangen te worden.

Juul, Migo, MyBlu, Vype en Logic zijn allemaal voorbeelden van voorgevulde POD e-sigaretten.

POD's zijn niet uitwisselbaar met elkaar. Let daarom goed op bij het nabestellen van de POD cartridge welk merk u gebruikt. Hulp nodig bij uw keuze? Kijk op onze informatieve pagina.

 

MyBlu Starterset of Device?

Het MyBlu starterset bestaat uit een batterij en 4 pods. Zo kun je direct aan de slag. Het device is enkel de batterij en wordt verkocht zonder POD cartridges. Zo'n losse batterij is dus handig als je net niet de hele dag doorkomt met één batterij. Of als na verloop van de tijd de oude batterij steeds sneller leeg raakt.

Beide sets bevatten een micro USB laadkabel waarmeer je de batterij kunt opladen. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van het netstroom, zorg dan voor een geschikte wandadapter. Snelladers zijn niet geschikt om dit product te laden. Wil je toch gemakkelijk je POD e-sigaret opladen via het stopcontact? Bestel dan snel een wandadapter mee voor slechts € 3.99

 

Tip van MiniVape

Koop niet direct teveel. Test eerst of het dampen wel iets voor jou als roker zijnde iets is. Het kan zijn dat je de gekozen smaak maar niks vind. Dan kies je de volgende keer gewoon een andere smaak. Ook kan het raadzaam zijn eerst door de verschillende merken te bladeren; want zoals eerder aangegeven de POD cartridges (en dus ook de smaken) zijn niet uitwisselbaar tussen verschillende merken.

Wil je een smaak van een ander merk, dan zul je daar ook de batterij of device bij aan moeten schaffen.

 

Levensduur MyBlu device

Een oplaadbare batterij blijft niet oneindig oplaadbaar. Dit geldt voor elk elektronisch product. De batterijen die gebruikt worden in e-sigaretten hebben maar een kleine capaciteit en zijn ook klein van formaat. Doorgaans kun je zo'n half jaar doen met een POD systeem batterij. Daarna doet de batterij het gewoon nog, alleen je zal merken dat deze steeds sneller weer opgeladen dient te worden.

Het is dan fijn dat je dan gewoon een losse batterij kunt aanschaffen.

 

Levensduur MyBlu Navullingen

Navullingen worden cartridges genoemd. Het zijn de voorgevulde ampullen die je op het device klikt. De caps van Blu bevatten zo'n 1.5 ml. Dit is genoeg voor 180 hijsjes. Of je hier een hele dag mee kunt doen, is per persoon verschillend. De ene neemt langere teugen dan de ander.

Via het venster van de cap is het niveau van de e-liquid in de POD zichtbaar. Wanneer de smaak van de damp afneemt, of wanneer er een verbrande smaak ontstaat, dient de POD cartridge vervangen te worden. Dit is afhankelijk van het gebruik. De caps zijn niet navulbaar.

Als de Blu POD uit zijn verpakking is gehaald en de rubbers zijn verwijderd, is hiermee ook meteen het vacuüm verbroken. Dit betekent dat de cap gereed is voor gebruik. Wanneer de cap langdurig niet gebruikt wordt, kan deze gaan lekken. Bewaar daarom een POD cartridge die al opengemaakt is, en niet gebruikt wordt, op zijn kop.

 

E-sigaret & Gezondheid

De Blu e-sigaretten bieden de volwassen roker een minder schadelijk alternatief aan. Dit alleen wanneer een roker zou blijven doorgaan met het gebruik van traditionele tabaksproducten. Het gebruik van e-sigaretten is minder schadelijk dan het gebruik van traditionele rookwaren. De e-sigaret is dus geen risicoloos product.

De producten van Blu zijn niet bedoeld om te worden gebruikt als product om te stoppen met roken, noch als middel ter genezing of behandeling van een nicotineverslaving (bv. stoppen met roken), ter voorkoming van hervallen of ter verlichting van symptomen van nicotineontwenning.

Indien je hulp nodig hebt bij het stoppen met roken kun je het beste een (huis)arts raadplegen.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vype | Logic | MyBlu | Migo | Hexa
Gratis PostNL verzending vanaf €20,-
Betaal veilig & makkelijk via iDEAL