POD E-sigaretten

My Blu

My Blu

Vuse (Vype)

Vuse (Vype)

Hexa

Hexa

RELX

RELX

Crystal Bar

Crystal Bar

POD E-SIGARET

 

Wat zijn POD e-sigaretten?

POD systemen zijn kleine e-sigaretten. Deze e-sigaretten maken gebruik van cartridges die POD's, refills, navullingen of caps genoemd worden. Voorgevulde POD systemen (ook wel; gesloten POD systemen) zijn e-sigaretten waarbij de cartridge reeds door de fabrikant gevuld is met e-liquid. Deze zijn niet hervulbaar. Wanneer de e-liquid op is, dient de cartridge vervangen te worden.

 

Wat zijn PODs?

PODs zijn cartridges voorzien van dampvloeistof. Ze worden ook wel caps of cartridges genoemd. Ze zijn verkrijgbaar in diverse smaken en nicotinegehaltes. POD's van verschillende merken en/of types zijn niet uitwisselbaar met elkaar.

 

Hoe lang gaat een POD mee?

De meeste PODs hebben een venstertje; hierdoor kun je zien hoeveel e-liquid er nog in de POD zit. Als de e-liquid op is of als er geen smaak meer vrij komt bij het dampen, is het tijd om de POD cartridge te vervangen. Per POD merk staat beschreven hoeveel ml e-liquid deze bevat.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »