Voor 22:00u besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending vanaf €20,-
Betaal makkelijk & veilig via IDEAL

Batterijen POD Systemen

Logic Compact POD Device

Losse batterij geschikt voor Logic Compact POD's. Dit wordt ook wel 'device' genoemd. Inclusief USB laadkabel. Set is exclusief POD cartridges.
€19,99

MyBlu Device

Losse batterij geschikt voor MyBlu POD's. Een batterij wordt ook wel 'device' genoemd. Inclusief USB laadkabel.
€19,95
Verwacht

Juul POD Device

Losse Juul batterij geschikt voor Juul POD's. Dit wordt ook wel 'device' genoemd. Inclusief Juul USB oplaadstation.
€24,99

Batterijen

De batterij van een POD systeem wordt ook wel device of POD device genoemd. Sommige merken leveren naast het complete starters-sets ook losse batterijen. Dit om een oude batterij te vervangen of gewoon om er één extra op zak te hebben.

De capaciteit van de batterij wordt weergegeven in mAh. De allereerste keer dat je een batterij oplaadt, vindt deze het fijn helemaal opgeladen te worden. Daarna maakt het niet uit wanneer je de batterij aan de lader doet of van de lader haalt.

 

Onderhoud

Bij POD e-sigaretten is het onderhoud eenvoudiger dan bij standaard e-sigaretten. Hoofdzakelijk dien je er alleen op te letten dat het contactpunt tussen POD en batterij altijd vrij van stof en vocht is. Regelmatig met een tissue even schoonmaken kan zeker geen kwaad.

Ook is het noodzaak te letten op de USB poort van de e-sigaret. Deze dient ook altijd vrij te zijn van stof en vocht. Vervoer de e-sigaretten niet los in je tas of broekzak, maar zorg voor bescherming zoals een etui of hoesje.

E-sigaret batterijen met een vuurknop dienen altijd uitgeschakeld te worden wanneer deze onbeheerd achterblijven of vervoerd worden.

Daarnaast blijven (POD) e-sigaretten echte gebruiksartikelen. Een oplaadbare batterij zal een keer in verval treden en de POD cartridges dienen periodiek vervangen te worden. Een POD batterij gaat doorgaans 150 tot 250 oplaadbeurten mee. Dit is afhankelijk van de capaciteit van de batterij. Daarna zal de batterij waarneembaar steeds sneller leeg raken.

 

Opladen & veiligheid

  • Stel batterijen niet bloot aan direct zonlicht of andere hitte bron.
  • Zorg dat de contactpunten van de batterij en de POD cartridge altijd vrij zijn van stof en vocht.
  • Bescherm de batterij met een hoesje of etui wanneer deze wordt vervoerd.
  • Schakel het systeem uit wanneer onbeheerd of tijdens vervoer.
  • Gebruik geen beschadigde batterijen.
  • Gebruik geen snelladers voor e-sigaret batterijen.
  • Op batterijen met vochtschade zit geen garantie.

Hulp nodig bij uw keuze? Kijk op onze informatie pagina.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Voor 22:00u besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending vanaf €20,-
Betaal makkelijk & veilig via IDEAL