Vype | Logic | MyBlu | Hexa
Gratis PostNL verzending vanaf €20,-
Betaal veilig & makkelijk via iDEAL

Vype

Binnenkort

Vype ePen 3 POD e-sigaret starterset Tobacco

Eenvoudige POD E-sigaret met 2 voorgevulde Vype ePen 3 PODs in de verpakking. De PODs hebben een nicotinegehalte van 12 mg/ml met de smaak tabak.
€0,00
Binnenkort

Vype ePen 3 POD e-sigaret starterset Black Tobacco

Eenvoudige POD E-sigaret met 2 voorgevulde Vype ePen 3 PODs in de verpakking. De PODs hebben een nicotinegehalte van 12 mg/ml met de smaak tabak.
€0,00
Binnenkort

Vype ePen 3 POD e-sigaret starterset Menthol

Eenvoudige POD E-sigaret met 2 voorgevulde Vype ePen 3 PODs in de verpakking. De PODs hebben een nicotinegehalte van 12 mg/ml met de smaak menthol.
€0,00

Vype Peppermint Tobacco ePen 3 POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met tabaksmaak met vleugje pepermunt. Geschikt voor het Vype ePen 3 POD Systeem. Verkrijgbaar in de nicotinegehaltes: 12 en 18 mg/ml
€6,95

Vype Iced Berry ePen 3 POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met munt en bessensmaak. Geschikt voor het Vype ePen 3 POD Systeem. Verkrijgbaar in de nicotinegehaltes: 12 mg/ml
€6,95

Vype Creamy Mint ePen 3 POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met romige mintsmaak. Geschikt voor het Vype ePen 3 POD Systeem. Verkrijgbaar in de nicotinegehaltes: 12 en 18 mg/ml
€6,95

Vype ePen 3 POD Device laadkabel

USB oplaadkabel geschikt voor Vype ePen 3 batterij/device.
€7,50

Vype Green Apple ePen 3 POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met groene appelsmaak. Geschikt voor het Vype ePen 3 POD Systeem. Verkrijgbaar in de nicotinegehaltes: 0, 12 en 18 mg/ml
€6,95

Vype Wild Mango ePod POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met mangosmaak en een nicotine gehalte van 18mg/ml Nic Salt. Deze POD's zijn alleen geschikt voor het Vype ePod POD device.
€7,95

Vype Very Berry ePod POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met bosvruchtensmaak en een nicotine gehalte van 18mg/ml Nic Salt. Deze POD's zijn alleen geschikt voor het Vype ePod POD device.
€7,95

Vype Vanilla Medley ePod POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met vanillesmaak en een nicotine gehalte van 18mg/ml Nic Salt. Deze POD's zijn alleen geschikt voor het Vype ePod POD device.
€7,95

Vype Chilled Mint ePod POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met mintsmaak en een nicotine gehalte van 18mg/ml Nic Salt. Deze POD's zijn alleen geschikt voor het Vype ePod POD device.
€7,95

Vype Blond Tobacco ePod POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met tabaksmaak. en een nicotine gehalte van 18mg/ml Nic Salt. Deze POD's zijn alleen geschikt voor het Vype ePod POD device.
€7,95

Vype ePod POD device laadkabel

Oplaadkabel specifiek geschikt voor Vype ePod batterij/device.
€7,95

Vype ePod POD Device

Losse batterij geschikt voor Vype ePod POD's. Dit wordt ook wel 'device' genoemd. Inclusief USB laadkabel. Set is exclusief POD cartridges.
€29,95

Vype Crushed Mint ePen 3 POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met mintsmaak. Geschikt voor het Vype ePen 3 POD Systeem. Verkrijgbaar in de nicotinegehaltes: 0, 6, 12 en 18 mg/ml
€6,95

Vype Rich Tobacco ePen 3 POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met tabaksmaak. Geschikt voor het Vype ePen 3 POD Systeem. Verkrijgbaar in de nicotinegehaltes: 6, 12 en 18 mg/ml
€6,95

Vype Infused Vanilla ePen 3 POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met vanillesmaak. Geschikt voor het Vype ePen 3 POD Systeem.
€6,95

Vype Dark Cherry ePen 3 POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met kersensmaak. Geschikt voor het Vype ePen 3 POD Systeem. Verkrijgbaar in de nicotinegehaltes: 0, 6, 12 en 18 mg/ml
€6,95

Vype Ripe Mango ePen 3 POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met mangosmaak. Geschikt voor het Vype ePen 3 POD Systeem.
€6,95

Vype ePen 3 POD Device

Losse batterij geschikt voor Vype ePen 3 POD's. Dit wordt ook wel 'device' genoemd. Inclusief USB laadkabel. Set is exclusief POD cartridges.
€24,95

Vype Vape & PODs

Vype is een merknaam van British American Tobacco (BAT). BAT staat bekend om haar tabaksproducten zoals Lucky Strike, Pall Mall, Kent en Dunhill. Eind 2019 zijn zij begonnen met het produceren van vape producten. Zo ontstond de Vype ePen 3 en kort daarna de Vype ePod.

Vype POD e-sigaretten zijn wereldwijd bekend en worden binnen Nederland veelal verkocht bij Primera winkels. En online zijn de producten van Vype te bestellen bij MiniVape.nl; Nederlandse Online Vape Shop.

 

Vype e-sigaret

Vype levert twee soorten POD systemen (e-sigaretten):

  • ePen 3 POD Device €24,95
    Losse batterij geschikt voor Vype ePen 3 POD's. Dit wordt ook wel 'device' genoemd. Inclusief USB laadkabel. Set is exclusief POD cartridges.
  • ePod POD Device €29,95
    Losse batterij geschikt voor Vype ePod POD's. Dit wordt ook wel 'device' genoemd. Inclusief USB laadkabel. Set is exclusief POD cartridges.

Bij beide systemen dient de gebruiker zelf los de cartridge aan te schaffen.

 

Vype POD smaken

De Vype POD cartridges die gebruikt worden zijn per systeem verschillend en niet uitwisselbaar met elkaar. Dus de POD cartridges van de ePen 3 passen niet op de ePod batterij. POD cartridges worden ook wel navullingen, vullingen, caps of pods genoemd.

 

Vype ePen 3 navullingen

Voor de Vype ePen 3 is er een keuze uit zes verschillende smaken. De smaken zijn verkrijgbaar in een nicotinegehalte van 12 of 18 mg/ml en bevatten een basis van 50% PG en 50% VG.

Alle verpakkingen van de Vype ePen 3 bevatten 2 cartridges met ieder een inhoud van 2.0 ml. Dit staat ongeveer gelijk aan 200 puffs. De prijs voor één pakje cartridges is €6,95 en is bij elke winkel gelijk.

 

Vype ePod navullingen

Voor de Vype ePod is er een keuze uit zes verschillende smaken. De smaken zijn verkrijgbaar in een nicotinegehalte van 18 mg/ml Nic Salt en bevatten een basis van 50% PG en 50% VG.

Alle verpakkingen van de Vype ePod bevatten 2 cartridges met ieder een inhoud van 1.9 ml. Dit staat ongeveer gelijk aan 200 puffs. De prijs voor één pakje cartridges is €7,95 en is bij elke winkel gelijk.

Dat de prijs voor de ePod cartridges hoger ligt dan voor de ePen 3 cartridges heeft te maken met het verschil in nicotine. Bij de ePen 3 wordt er standaard e-liquid gebruikt. Bij de ePod wordt er gebruik gemaakt van Nic Salt e-liquids. Dit laatste zorgt voor een snellere bevrediging van de nicotinebehoefte.

 

E-sigaret & Gezondheid

De Vype vape producten biedt de volwassen roker een minder schadelijk alternatief aan. Dit alleen wanneer een roker zou blijven doorgaan met het gebruik van traditionele tabaksproducten. Het gebruik van e-sigaretten is minder schadelijk dan het gebruik van traditionele rookwaren. De e-sigaret is dus geen risicoloos product.

De producten van Vype zijn niet bedoeld om te worden gebruikt als product om te stoppen met roken, noch als middel ter genezing of behandeling van een nicotineverslaving (bv. stoppen met roken), ter voorkoming van hervallen of ter verlichting van symptomen van nicotineontwenning.

Indien je hulp nodig hebt bij het stoppen met roken kun je het beste een (huis)arts raadplegen.

 

 
Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vype | Logic | MyBlu | Hexa
Gratis PostNL verzending vanaf €20,-
Betaal veilig & makkelijk via iDEAL