MiniVape

E-sigaret USB laadkabel

USB laad- en datakabel met USB-C en micro USB aansluiting. G..
€3,49

E-sigaret USB Wandadapter

1.0A Wandadapter of stekkerblokje met USB uitgang. Dit stekk..
€4,50

Etui Large

Om veilig de e-sigaret op te bergen. Voorzien van ritssluiti..
€4,95

Etui Medium

Om veilig de e-sigaret op te bergen. Voorzien van ritssluiti..
€4,50

Etui Small

Om veilig de e-sigaret op te bergen. Voorzien van ritssluiti..
€2,50

Etui Lang & Smal

Om veilig de e-sigaret op te bergen. Voorzien van ritssluiti..
€2,50

MiniVape Vape & POD's

MiniVape is een overkoepelende organisatie voor vape producten van MyBlu, Vype, Logic, Hexa en Migo. Een Nederlandse leverancier die uitsluitend kwaliteitsmerken op de markt brengt. MiniVape produceert zelf geen e-sigaretten of e-liquids, alleen de verkoop naar de consument is waar MiniVape zich mee bezig houdt.

Daarnaast MiniVape levert accessoires op het gebied van vape en e-sigaretten. Denk hierbij aan etui's en laders. Ook voert MiniVape een productlijn onder de naam Fame Electronics.

MiniVape is een nieuw concept op de Nederlandse markt. Het is de eerste Nederlandse webshop die zich volledig richt op de allerkleinste e-sigaretten. Vandaar de naam MiniVape. Mini vapes zijn POD systemen die niet alleen erg klein zijn maar ook erg gebruiksvriendelijk.

Onze missie is om alle rokers een potentieel minder schadelijk alternatief aan te bieden voor het traditionele roken. Het gebruik van e-sigaretten is minder schadelijk dan het gebruik van traditionele rookwaren. De e-sigaret, en dus ook POD systemen, is geen risicoloos product.De producten van MiniVape zijn niet bedoeld om te worden gebruikt als product om te stoppen met roken, noch als middel ter genezing of behandeling van een nicotineverslaving (bv. stoppen met roken), ter voorkoming van hervallen of ter verlichting van symptomen van nicotineontwenning. Indien je hulp nodig hebt bij het stoppen met roken kun je het beste een (huis)arts raadplegen

 

B2C Vape & POD producten

De onderstaande producten zijn voor de consument te bestellen via MiniVape

 

B2B Vape producten bij 123Esmoke

MiniVape is een B2C webshop gericht aan consument. Indien je opzoek bent naar een groothandel voor vape producten verwijzen we je graag door naar 123Esmoke.nl. Dit is een Nederlandse groothandel webshop die een groots assortiment levert voor de detaillist in de gemaks- en tabaksbranche.

Om een kijkje te kunnen nemen binnen de groothandelssite dien je eerst een account aan te maken met een geldig BTW- en KvK nummer. Na goedkeuring is het mogelijk e-sigaretten & e-liquids in te kunnen kopen bij 123Esmoke.

Producten die bij 123Esmoke aangeboden worden zijn:

 

E-sigaret & Gezondheid

Vape producten bieden de volwassen roker een minder schadelijk alternatief aan. Dit alleen wanneer een roker zou blijven doorgaan met het gebruik van traditionele tabaksproducten. Het gebruik van e-sigaretten is minder schadelijk dan het gebruik van traditionele rookwaren. De e-sigaret is dus geen risicoloos product.

De producten van MiniVape zijn niet bedoeld om te worden gebruikt als product om te stoppen met roken, noch als middel ter genezing of behandeling van een nicotineverslaving (bv. stoppen met roken), ter voorkoming van hervallen of ter verlichting van symptomen van nicotineontwenning.

Indien je hulp nodig hebt bij het stoppen met roken kun je het beste een (huis)arts raadplegen.

 

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »