Vype | Logic | MyBlu | Hexa
Gratis PostNL verzending vanaf €20,-
Betaal veilig & makkelijk via iDEAL

Hexa

Hexa 2.0 Tobacco Menthol POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met tabak mentholsmaak. Geschikt voor het Hexa 2.0 POD Systeem
€7,95

Hexa 2.0 Tobacco POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met tabaksmaak. Geschikt voor het Hexa 2.0 POD Systeem. Keuze uit diverse nicotinegehaltes.
€7,95

Hexa 2.0 Menthol POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met metholsmaak. Geschikt voor het Hexa 2.0 POD Systeem. Keuze uit diverse nicotinegehaltes.
€7,95

Hexa 2.0 Raspberry Ice POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met framboos mintsmaak. Geschikt voor het Hexa 2.0 POD Systeem. Keuze uit diverse nicotinegehaltes.
€7,95

Hexa 2.0 Mango POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met mangosmaak. Geschikt voor het Hexa 2.0 POD Systeem. Keuze uit diverse nicotinegehaltes.
€7,95

Hexa 2.0 Blueberry POD's

2 Stuks | Voorgevulde POD's met bessensmaak. Geschikt voor het Hexa 2.0 POD Systeem. Keuze uit diverse nicotinegehaltes.
€7,95

Hexa 2.0 POD E-sigaret Starterset

Eenvoudige POD E-sigaret met 1 voorgevulde Hexa POD in de verpakking. Meegeleverde POD heeft een tabakssmaak en nicotinegehalte van 20 mg/ml
€24,95

Hexa Vape & Pods

Hexa is een merk dat valt onder Nederlandse distributie. Zij leveren enkel voorgevulde PODs en zijn zowel in België als in Nederland bekend.

Op onze Hexa-pagina vind je alle producten van Hexa. Alle producten zijn EU gecertificeerd en voldoen aan de wettelijke eisen die gesteld worden aan e-sigaretten en e-liquids.

Het Hexa starters pakket is kant en klaar om direct te beginnen met dampen.

 

Hexa 2.0 POD E-sigaret Starterset

Inhoud verpakking Hexa 2.0 Starterset € 24,95

Na de aanschaf van een starters pakket kunnen nadien losse pod cartridges gekocht worden. De pods zijn altijd per twee verpakt in een doosje.

 

Hexa POD Smaken

Hexa levert zes unieke smaken. De POD's zijn alleen compatibel met het Hexa POD systeem.

De POD's wordt verpakt per twee stuks en kunnen besteld worden voor € 7,95 per pakje.

Alle smaken hebben een basis van 50% PG en 50% VG. Hexa biedt twee verschillende nicotinegehaltes aan: 10 mg/ml en 20 mg/ml. De e-liquid die gebruikt wordt in de Hexa PODs maken gebruik van Nic Salts.

Nic Salts zijn e-liquids waarbij de nicotine op een andere wijze vervaardigd is dan bij standaard e-liquids. Bij Nic Salt wordt de nicotine sneller opgenomen in het lichaam. Daarnaast voelen Nic Salt e-liquid zachter aan in de keel dan standaard e-liquids.

 

E-sigaret & Gezondheid

De Hexa vape producten biedt de volwassen roker een minder schadelijk alternatief aan. Dit alleen wanneer een roker zou blijven doorgaan met het gebruik van traditionele tabaksproducten. Het gebruik van e-sigaretten is minder schadelijk dan het gebruik van traditionele rookwaren. De e-sigaret is dus geen risicoloos product.

De producten van Hexa zijn niet bedoeld om te worden gebruikt als product om te stoppen met roken, noch als middel ter genezing of behandeling van een nicotineverslaving (bv. stoppen met roken), ter voorkoming van hervallen of ter verlichting van symptomen van nicotineontwenning.

Indien je hulp nodig hebt bij het stoppen met roken kun je het beste een (huis)arts raadplegen.

 

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vype | Logic | MyBlu | Hexa
Gratis PostNL verzending vanaf €20,-
Betaal veilig & makkelijk via iDEAL