Vype | Logic | MyBlu | Hexa
Gratis PostNL verzending vanaf €20,-
Betaal veilig & makkelijk via iDEAL

Fame Electronics

Fame Electronics Oordopjes

Earphones met jack 3.5 mm aansluiting. Geschikt voor diverse media spelers en GSM's. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blisterverpakking.
€11,95

Fame Electronics Powerbank 5200 mAh USB

Draagbare accu met een capaciteit van 5200 mAh en een 1A USB poort. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blisterverpakking.
€17,95

Fame Electronics Telefoon Houder

GSM houder voor in de auto. Simpel vast te klikken aan een ventilatierooster. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blisterverpakking.
€9,95

Fame Electronics Duo USB Autolader

Laadadapter voor in de auto met twee USB uitgangen. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blister verpakking.
€11,95

Fame Electronics Lightning kabel USB 2M

Lightning laadkabel met een lengte van 2 meter. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blister verpakking.
€11,95

Fame Electronics Lightning Kabel USB 1M

Lightning-USB laadkabel met een lengte van 1 meter. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blister verpakking.
€9,95

Fame Electronics Micro USB Kabel 1M

Micro-USB laadkabel met een lengte van 1 meter. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blisterverpakking.
€9,95

Fame Electronics USB-Type C Kabel 1M

USB-C laadkabel met een lengte van 1 meter. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blisterverpakking.
€9,95

Fame Electronics Thuislader USB

2.1A Wandadapter of stekkerblokje met USB uitgang. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blister verpakking.
€11,95

Fame Electronics Thuislader Lightning USB

2.1A Wandadapter inclusief USB Lightning kabel. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blisterverpakking.
€16,95

Fame Electronics Thuislader Micro USB

2.1A Wandadapter inclusief micro USB laadkabel. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blister verpakking.
€16,95

Fame Electronics Thuislader USB Type C

2.1A Wandadapter inclusief USB-C laadkabel. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blister verpakking.
€16,95

Fame Electronics Autolader Duo Lightning

Laadadapter voor in de auto met twee USB uitgangen inclusief Lightning laadkabel. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blister verpakking.
€16,95

Fame Electronics Autolader Duo USB Type C

Laadadapter voor in de auto met twee USB uitgangen inclusief USB-C laadkabel. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blister verpakking.
€16,95

Fame Electronics Autolader Duo Micro USB

Laadadapter voor in de auto met twee USB uitgangen inclusief micro USB laadkabel. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blister verpakking.
€15,95

Fame Electronics

Fame Electronics levert hoofdzakelijk consumenten elektronica aan voor in en buitenshuis. De producten van Fame Electronics zijn voorzien van een EU keurmerk en onmisbaar in elk Nederlands huishouden.

Sinds de komst van diverse elektronische mobiele apparatuur is er een enorme vraag ontstaan aan betaalbare, maar ook veilige, laadkabels en stekkertjes. Een extra laadkabeltje voor de GSM is namelijk altijd handig.

Fame Electronics is een aparte tak binnen MiniVape en staat eigenlijk los van de POD systemen. Als je op zoek bent naar een lader voor je e-sigaret verwijzen we je graag door naar de e-sigaret-oplader-pagina. Dit omdat e-sigaretten niet opgeladen dienen te worden met een snellader.

 

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vype | Logic | MyBlu | Hexa
Gratis PostNL verzending vanaf €20,-
Betaal veilig & makkelijk via iDEAL