Betaal veilig met iDEAL
Gratis verzending vanaf €20,-
PostNL met Track & Trace

Fame Electronics

Fame Electronics Autolader Duo Micro USB

Laadadapter voor in de auto met twee USB uitgangen inclusief micro USB laadkabel. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blister verpakking.
€15,95

Fame Electronics Autolader Duo USB Type C

Laadadapter voor in de auto met twee USB uitgangen inclusief USB-C laadkabel. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blister verpakking.
€16,95

Fame Electronics Autolader Duo Lightning

Laadadapter voor in de auto met twee USB uitgangen inclusief Lightning laadkabel. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blister verpakking.
€16,95

Fame Electronics Thuislader USB Type C

2.1A Wandadapter inclusief USB-C laadkabel. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blister verpakking.
€16,95

Fame Electronics Thuislader Micro USB

2.1A Wandadapter inclusief micro USB laadkabel. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blister verpakking.
€16,95

Fame Electronics Thuislader Lightning USB

2.1A Wandadapter inclusief USB Lightning kabel. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blisterverpakking.
€16,95

Fame Electronics Thuislader USB

2.1A Wandadapter of stekkerblokje met USB uitgang. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blister verpakking.
€11,95

Fame Electronics USB-Type C Kabel 1M

USB-C laadkabel met een lengte van 1 meter. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blisterverpakking.
€9,95

Fame Electronics Micro USB Kabel 1M

Micro-USB laadkabel met een lengte van 1 meter. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blisterverpakking.
€9,95

Fame Electronics Lightning Kabel USB 1M

Lightning-USB laadkabel met een lengte van 1 meter. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blister verpakking.
€9,95

Fame Electronics Lightning kabel USB 2M

Lightning laadkabel met een lengte van 2 meter. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blister verpakking.
€11,95

Fame Electronics Duo USB Autolader

Laadadapter voor in de auto met twee USB uitgangen. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blister verpakking.
€11,95

Fame Electronics Telefoon Houder

GSM houder voor in de auto. Simpel vast te klikken aan een ventilatierooster. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blisterverpakking.
€9,95

Fame Electronics Powerbank 5200 mAh USB

Draagbare accu met een capaciteit van 5200 mAh en een 1A USB poort. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blisterverpakking.
€17,95

Fame Electronics Oordopjes

Earphones met jack 3.5 mm aansluiting. Geschikt voor diverse media spelers en GSM's. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blisterverpakking.
€11,95

Fame Electronics | Consumenten elektronica

Fame Electronics is een Nederlands bedrijf dat zich richt op consumenten elektronica. Zij verzorgen ook veelvuldig de opladers en kabels die te koop zijn bij Primera, Cigo en tankstations.

Alle kabels en opladers zijn voorzien van een Europees keurmerk en voldoen aan de wettelijk voorschriften voor elektronica. Fame Electronics biedt enkel veilige en betrouwbare producten.

Toepassingen Fame Electronics

De producten van Fame Electronics zijn geschikt voor het laden van tablets & GSM's, zowel in als buiten het huis. Zo biedt deze lijn handige verloopstekkers voor in de auto of externe accu's voor onderweg.

De wandadapters (stekkerblokjes) zijn snelladers. Hiermee is uw GSM of tablet in een mum van tijd opgeladen. Helaas zijn snelladers niet geschikt voor e-sigaretten. Voor een geschikte oplader voor de e-sigaret of pod systeem kunt u terecht op de laders voor e-sigaretten pagina.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Betaal veilig met iDEAL
Gratis verzending vanaf €20,-
PostNL met Track & Trace