Betaal veilig met iDEAL
Gratis verzending vanaf €20,-
PostNL met Track & Trace

Laders & Electronica voor de e-sigaret

MiniVape E-sigaret USB Wandadapter

1.0A Wandadapter of stekkerblokje met USB uitgang. Dit stekkerblokje is geschikt om de e-sigaret batterij veilig via het netstroom op te laden.
€4,50

MiniVape E-sigaret USB laadkabel

USB laad- en datakabel met USB-C en micro USB aansluiting. Geschikt voor het opladen van alle e-sigaretten.
€3,49

Vype ePen 3 POD Device laadkabel

USB oplaadkabel geschikt voor Vype ePen 3 batterij/device.
€7,50

Vype ePod POD device laadkabel

Oplaadkabel specifiek geschikt voor Vype ePod batterij/device.
€7,95

Fame Electronics Autolader Duo Micro USB

Laadadapter voor in de auto met twee USB uitgangen inclusief micro USB laadkabel. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blister verpakking.
€15,95

Fame Electronics Autolader Duo USB Type C

Laadadapter voor in de auto met twee USB uitgangen inclusief USB-C laadkabel. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blister verpakking.
€16,95

Fame Electronics Autolader Duo Lightning

Laadadapter voor in de auto met twee USB uitgangen inclusief Lightning laadkabel. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blister verpakking.
€16,95

Fame Electronics Thuislader USB Type C

2.1A Wandadapter inclusief USB-C laadkabel. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blister verpakking.
€16,95

Fame Electronics Thuislader Micro USB

2.1A Wandadapter inclusief micro USB laadkabel. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blister verpakking.
€16,95

Fame Electronics Thuislader Lightning USB

2.1A Wandadapter inclusief USB Lightning kabel. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blisterverpakking.
€16,95

Fame Electronics Thuislader USB

2.1A Wandadapter of stekkerblokje met USB uitgang. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blister verpakking.
€11,95

Fame Electronics USB-Type C Kabel 1M

USB-C laadkabel met een lengte van 1 meter. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blisterverpakking.
€9,95

Fame Electronics Micro USB Kabel 1M

Micro-USB laadkabel met een lengte van 1 meter. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blisterverpakking.
€9,95

Fame Electronics Lightning Kabel USB 1M

Lightning-USB laadkabel met een lengte van 1 meter. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blister verpakking.
€9,95

Fame Electronics Lightning kabel USB 2M

Lightning laadkabel met een lengte van 2 meter. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blister verpakking.
€11,95

Fame Electronics Duo USB Autolader

Laadadapter voor in de auto met twee USB uitgangen. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blister verpakking.
€11,95

Fame Electronics Telefoon Houder

GSM houder voor in de auto. Simpel vast te klikken aan een ventilatierooster. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blisterverpakking.
€9,95

Fame Electronics Powerbank 5200 mAh USB

Draagbare accu met een capaciteit van 5200 mAh en een 1A USB poort. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blisterverpakking.
€17,95

Fame Electronics Oordopjes

Earphones met jack 3.5 mm aansluiting. Geschikt voor diverse media spelers en GSM's. De consumenten elektronica van Fame Electronics is voorzien van Europees veiligheidskeurmerk in een luxe blisterverpakking.
€11,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Betaal veilig met iDEAL
Gratis verzending vanaf €20,-
PostNL met Track & Trace